ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Це положення про конфіденційність особистих відомостей розроблено для всіх відвідувачів сайту та клієнтів компанії, а також для компанії в рамках зберігання та використання особистої інформації. Відвідувачі надають особисті відомості, а фахівці сайту зобов’язані зберігати інформацію, забезпечивши належну безпеку на високому рівні.

Політика конфіденційності дозволяє гостям сайту та партнерам бути впевненими в тому, що їх персональні та особисті відомості не будуть поширені без їхнього відома. Відомості про себе клієнти надають за власною ініціативою, а керівництво та модератори сайту зобов’язуються убезпечити відомості від подальшого розповсюдження чи потрапляння до рук сторонніх людей.

1.1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Керівництво сайту Студії професійного копірайтингу TextEliT (далі – КЕРІВНИЦТВО САЙТУ)» – фахівці, які керують ресурсом компанії та здійснюють усі обов’язкові запобіжні заходи від імені студії, вони сортують і обробляють всі дані, що надходять, перевіряють їх склад, достовірність і правильність, забезпечують безпеку сайту, а також перевіряють працездатність різних серверів та ресурсів.

1.1.2. «Особисті відомості» — відомості, які клієнти надають із власної ініціативи, відомості, що знаходяться під захистом закону «Про захист персональних даних», користувачі прописують свої дані в опитувальнику на сайті при заповненні анкети.

1.1.3. “Аналіз особистих даних” — проведення необхідних операцій для перевірки в різних системах на дозволеному законами рівні, а також передача або блокування особистої інформації третім особам за необхідності та згоди клієнта. Така процедура проводиться за будь-якої реєстрації з дозволу користувачів.

1.1.4. «Секретність особистих даних» — певне правило і закон, якого зобов’язаний дотримуватись оператор або представник компанії. Це правило забороняє розповсюджувати, блокувати та передавати інформацію стороннім людям без згоди самого відвідувача студії.

1.1.5. «Клієнт ресурсу TextEliT (далі – клієнт)» – людина, яка використовує сайт, реєструється через інтернет та виконує різні корисні дії на сторінках Студії.

1.1.6. “Cookies” — важливий фрагмент, що передається через мережу, як правило сайту, відправлений та відображений на особистому пристрої відвідувача. Цей фрагмент щоразу передає сервер за бажанням клієнта відкрити певну сторінку.

1.1.7. IP-адреса — унікальний код (мережева адреса) будь-якого пристрою, зареєстрованого на просторах інтернету.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Для того, щоб погодитись на перевірку особистих відомостей, необхідно просто зареєструватися на сайті.

2.2. При відмові від реєстрації та підтвердження власних відомостей використання сайту стає неможливим, потрібно залишити сторінки студії.

2.3. Дане положення про секретність відомостей використовується лише для сайту Студії TextEliT. Компанія, не відповідає за проведення часу користувачем на інших мережевих сторінках, у тому числі перехід за посиланнями на сторонні сайти, рекламні посилання.

2.4. Посібник сайту не перевіряє справжність особистих відомостей, що надаються клієнтом сайту TextEliT.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Дане положення секретності працює таким чином: після заповнення опитувальника клієнтом на ресурсі студії керівництво отримує всі необхідні особисті відомості, які вона не може поширювати або передавати будь-кому без згоди самого відвідувача сайту.

3.2. Проходячи опитувальник на сайті, користувач заповнює анкету, куди вносить всю важливу інформацію. Користувач має право сам вирішити, яку інформацію він готовий надати. До особистих відомостей, які потрібно заповнити, належать:

3.2.1. ім’я клієнта;

3.2.2. мобільний номер;

3.2.3. активний e-mail.

3.3. Керівництво компанії зобов’язується приховувати інформацію при переході користувача на інші невідомі ресурси, зокрема рекламні сайти.

Відомості, що захищені:

  • особистий код комп’ютера;
  • кешовані відомості;
  • історія зберігання у браузері;
  • час переходу;
  • рекламний блок;
  • відомості про попередню сторінку.

3.3.1. Відключення деяких фрагментів передачі даних призведе до недоступності частини даних сайту Студії.

3.3.2. Компанія проводить та оцінює інформацію надходження особистих кодів користувачів з метою проведення статистики. Такі дії дозволяють контролювати фінансові перекази, їхню законність, а також є можливість покращувати роботу ресурсу.

3.4. Всі інші відомості, такі як історія замовлень та оплати, не розповсюджуються та зберігаються в таємниці, за винятком випадків, зазначених у пунктах 5.2. та 5.3. даної політики конфіденційності.

4. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональна інформація клієнта може використовуватися Керівництвом сайту лише в декількох моментах:

4.1.1. Виявлення клієнта, як реального учасника, на сайті TextEliT для віддаленого обслуговування, тобто досягнення домовленостей та просування унікального контенту. Ідентифікація за всіма правилами потрібна для подальшої співпраці.

4.1.2. Забезпечення доступу клієнту до особистих та недоступних без реєстрації ресурсів Сайту TextEliT.

4.1.3. Можливість зв’язатися з клієнтом, проводити зворотний зв’язок, відповідати на всі питання, а також вирішувати спірні та конфліктні ситуації. Доводити до уваги важливу інформацію.

4.1.4. Організація безпеки клієнта, запобігання шахрайським процесам за допомогою визначення геолокації.

4.1.5. Доказ достовірності особистих відомостей, наданих клієнтом компанії.

4.1.6. За бажанням користувача є можливість створення облікового запису, це необхідно для повноцінної співпраці з компанією.

4.1.7. Розсилання інформаційних листів та оповіщення користувача при змінах або оновленнях, при отриманні новин або листів.

4.1.8. Проведення фінансових операцій, перевірка платежів, необхідна обробка деталей фінансових операцій.

4.1.9. Технічна допомога у вирішенні різноманітних проблем, що виникли на сайті, доопрацювання та вдосконалення роботи сторінок сервера.

4.1.10. Інформаційні послуги (акції, спеціальні пропозиції, новини сайту, оновлення системи).

4.1.11. За згодою клієнта поширення матеріалів рекламного характеру.

4.1.12. Забезпечення користувачеві доступу до сторонніх сайтів партнерів для встановлення оновлень, проведення заходів, отримання додаткової інформації або надання послуг сайтів партнерів.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Дані користувача обробляються адміністрацією сайту в порядку загальної електронної черги, а значить така обробка не має обмеження за термінами. Обробка особистої інформації проводиться будь-яким доступним способом у межах закону.

5.2. Оскільки з сайту можливе здійснення доставки, керівництво сайту має можливість передавати інформацію іншим особам для доставки, в тому числі відділенню пошти, службі доставки тощо. Сам клієнт, працюючи з компанією, не відмовляється від цього.

5.3. При зверненні до керівництва сайту правоохоронних органів України з вимогою надати відомості про відвідувача ресурсу керівництво сайту не має права відмовити. У цьому випадку передача відомостей можлива органам, які представляють владу під час особистого звернення та створення запиту.

5.4. При спробі зламування ресурсу або раптового витоку інформації з технічних причин керівники сайту повідомлять користувача про ситуацію, що склалася.

5.5. Фахівці компанії роблять всю необхідну роботу для збереження безпеки важливих відомостей від різних хакерських зламів, видалення, трансформації, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших незаконних дій сторонніх осіб.

5.6. Відвідувач ресурсу разом зі співробітниками сайту допомагає запобігти будь-яким неправомірним діям і не розповсюджує відомості.

6. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

6.1. клієнт зобов’язаний:

6.1.1. Заповнити анкету та опитувальник на ресурсі компанії для подальшої співпраці.

6.1.2. Підтверджувати справжність особистих відомостей у разі зміни.

6.2. Керівництво сайту зобов’язане:

6.2.1. Відомості користувача використовуватимуть лише для виконання дій, передбачених пунктом 4 цього положення конфіденційності.

6.2.2. Зберігати відомості про клієнта та не поширювати без його безпосередньої згоди письмово. Заборонено розповсюджувати, публікувати, передавати інформацію до інших організацій. А також забезпечити безпечне користування сайтом усім клієнтам та відвідувачам.

6.2.3. Захищати отримані відомості та перешкоджати їх розповсюдженню. Запобігати хакерським атакам, а також проводити постійні роботи з удосконалення систем безпеки.

6.2.4. Якщо клієнт власноруч склав письмове звернення з проханням передати або заблокувати дані, керівництво сайту має право блокувати та проводити інші дії на прохання відвідувача сайту. Клієнт має право приймати будь-які рішення щодо зберігання власної інформації, він зобов’язаний повідомити керівництво сайту про своє рішення.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. У випадку, якщо керівництво сайту компанії з будь-яких причин, крім пунктів 5.2, 5.4, 7.2 сприятиме розповсюдженню клієнтських відомостей, до нього будуть вжиті заходи на законодавчому рівні України, оскільки правоохоронні органи можуть притягнути керівництво компанії до відповідальності за поширення особистих відомостей.

7.2. Відомості користувача можуть бути поширені, якщо:

7.2.1. Сторінка або дані користувача стали загальнодоступними для втрати або передачі.

7.2.2. Керівництво сайту отримало інформацію від сторонніх осіб до реєстрації клієнта.

7.2.3. Поширення особистих відомостей сталося на прохання відвідувача Студії.

8. ВИРІШЕННЯ СУПЕРЕЧОК

8.1. При виникненні спору необхідно для початку скласти письмову претензію та відправити до спеціального відділу сайту для вирішення питання більш порядним та мирним способом, якщо це не вдасться, то користувач має право звернутися до суду з позовом.

8.2. На розгляд претензії надається місяця (30 календарних днів), у зв’язку з існуючим законом розгляду претензій від клієнтів та користувачів, після чого керівництво компанії зобов’язане надати письмову відповідь на претензію та запропонувати вирішити проблему.

8.3. Якщо клієнт відмовляється від мирного вирішення справи або якщо керівництво компанії не влаштовує претензія клієнта, то претензія передається до суду згідно із законом України. Таке трапляється у разі, коли клієнт не обґрунтовано вимагає застосування заходів чи вчинення незаконних дій, видає себе за іншу людину.

8.4. Закони та правила країни безпосередньо регулюють відносини між відвідувачами сайту та керівництвом компанії. Всі дії зі збереження даних проводяться у зв’язку із законами про конфіденційність даних користувача.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Політика секретності може оновлюватися та змінюватися без попередження відвідувачів ресурсу, за рішенням керівництва, без узгодження з будь-ким.

9.2. Як тільки політика конфіденційності оновлюється і з’являється на сторінці, вона стає вірною та беззаперечною до знання та виконання.

9.3. Усі скарги та пропозиції, а також бажання змінити політику конфіденційності приймаються у спеціальному розділі.

9.4. Чинна Політика конфіденційності знаходиться на сторінці за адресою textelit.com.ua.